FAQ

Ha az alábbi kérdésre nem talál választ, akkor itt felveheti a kapcsolatot.

RENDELÉS & FIZETÉS

 • Az adidas Locker Room a csapatszerelések új, digitális otthona. Lehetővé teszi, hogy felfedezd a adidas Futball teljes csapatkategóriáját, és online rendelhess a kiválasztott adidas viszonteladódtól.

 • Az adidas viszonteladó olyan hivatalos bolt, amely hiteles adidas termékeket árulhat, és rendeléseket teljesíthet.

 • A kívánt terméket kiválasztva, a vásárlás befejezésekor kattints a jobb felső sarokban lévő táska ikonra. Ha bármilyen terméket személyre szabtál, és szeretnéd, ha szerepelnének csapatod személyes adatai (nevek és/vagy számok), kérjük, fizetés előtt add meg ezt az információt, a mennyiséget és a méreteket a kosár oldalon.

  Utána kattints a „Folytatás"- ra, és jelentkezz be saját adidas Locker Room fiókodba. Utána átnézheted rendelésed adatait, és véglegesítheted a rendelésed a kiválasztott viszonteladónál az árajánlatért. A viszonteladó e-mailben vagy telefonon felveszi veled a kapcsolatot, hogy megbeszéljétek a rendelés, a kiszállítás, a fizetés és a felcímerezés részleteit. A rendelésed addig nem végleges, amíg nem igazolod vissza a viszonteladó árajánlatát.

  A termékeket el lehet menteni a saját Raktáradba, mielőtt a megrendelést elküldöd a viszonteladónak. A Raktár funkció lehetővé teszi, hogy a termékkel kapcsolatos ötleteidet megoszd a csapatoddal, és megrendelés előtt a tagok szavazhatnak a kedvenc szerelésükre. További információért Raktárról olvasd el a GYIK-et lejjebb.

 • Azzal, ha az adidas Locker Roomon keresztül küldöd el a viszonteladónak az árajánlat elfogadását, még nem véglegesíted a megrendelést. A viszonteladó telefonon vagy e-mailben felveszi veled a kapcsolatot egy árajánlattal, amely tartalmazza a lehetséges kiszállítási és felcímerezési költségeket, illetve a kedvezményeket. Megrendelésed véglegesítése előtt az ajánlatot megbeszélheted a viszonteladóval.

 • Megrendelésed végleges ára a viszonteladóval történő megegyezéstől függ. Az adidas Locker Roomon feltüntetett minden ár ajánlott jellegű. A viszonteladónak lehetősége van engedményt ajánlania ezekből az árakból, illetve felszámolhat kiszállítási és felcímerezési költséget. 

  Azáltal, hogy az adidas Locker Roomon keresztül küldöd el a rendelésed a viszonteladónak, árajánlatot kell kapnod a kiválasztott viszonteladótól. A rendelésed véglegesítése előtt a viszonteladó telefonon vagy e-mailben felveszi veled a kapcsolatot az árajánlatot illetően.

 • Az ajánlat a csapatodra vonatkozó személyre szabott termékajánlatokból áll, amelyeket a viszonteladó választ ki.

  Ebből az ajánlatból a rendeléshez kiválaszthatod a téged érdeklő termékeket, és pontosíthatod a méreteket és a mennyiséget a csapatod számára. Amikor már elégedett vagy a rendeléssel, visszaküldheted a viszonteladónak a végleges ajánlatért.

 • Az elfogadott fizetési módok változhatnak a viszonteladó által teljesített rendeléstől függően. Kérjük, a rendelés véglegesítése előtt egyeztesd az árat és a fizetés módját a kiválasztott viszonteladóval.

 • Az adidas Locker Roomon keresztül jelenleg nincs lehetőség minta rendelésére. A kiválasztott viszonteladó ajánlhat ilyen szolgáltatást. Kérjük, a mintaküldés lehetőségéről érdeklődj a viszonteladódnál.

 • Az adidas Locker Roomon nincs a termékekre vonatkozó minimális rendelési mennyiség, azonban a kiválasztott viszonteladók élhetnek ezzel. Kérjük, a minimális rendelési mennyiségről érdeklődj a viszonteladódnál.

KISZÁLLÍTÁS & VISSZAKÜLDÉS

 • A csapatod rendelésének átfutási ideje attól függ, hogy a viszonteladód hogyan teljesíti a rendelésed. Az átfutási idő legpontosabb meghatározásához azt ajánljuk, hogy közvetlenül a viszonteladódat érd el.

 • Ha rendelésed teljesítéséhez online viszonteladót választasz, a termékeket valószínűleg kiszállítják a címedre. Ha nem internetes viszonteladónál adod le a rendelésed, akkor a termékeket valószínűleg a boltban veheted át. Sok nem internetes viszonteladó felajánlja a házhoz szállítást. Kérjük, a kiszállítási lehetőségeket illetően vedd fel a kapcsolatot a viszonteladóddal.

 • A szállítási díjat a választott viszonteladó határozza meg. Sok viszonteladó nem számít fel kiszállítási költséget, de kérjük, ezt illetően vedd fel a kapcsolatot a viszonteladóddal.

 • A visszaküldést és a cserét a választott viszonteladód bonyolítja. Kérjük, a visszatérítési szabályzatot illetően vedd fel a kapcsolatot a viszonteladóddal.

SZEMÉLYRE SZABÁS ÉS FELCÍMEREZÉS

 • Igen, ezen az oldalon a legtöbb adidas csapatszerelést személyre lehet szabni, hozzáadva a játékosok neveit, számait és monogramjait, akárcsak a csapatod nevét, címerét és a szponzorod logóját.


  A személyre szabás eszközének eléréséhez keresd az „Személyre szabás hozzáadása" ikont, amelyet egy ceruza szimbolizál végig az oldalon.

 • Igen, a következő ipari standard szerint lehetségesek nálunk a személyre szabási lehetőségek:

  •         15 karakter a játékos nevéhez

  •         18 karakter a csapat nevéhez

  •         2 karakter a játékos számához

  •         3 karakter a játékos monogramjához

  Ha terméked esetében a neveknél és a számoknál szeretnéd meghaladni ezeket a karakterlimiteket, azt ajánljuk, beszéld meg a fizetés oldalon kiválasztott viszonteladóddal.

 • Az engedélyezett formátumok a következők: .jpg, .jpeg, .png, .pdf, .gif, .psd, .ai, .svg és .eps. A maximális fájlméret pedig 9 MB.

 • A személyre szabott termékek felcímerezését nem az adidas végzi közvetlenül, hanem a fizetésnél az általad kiválasztott viszonteladó. Ez függ az általad választott viszonteladó termékeitől és kapacitásától. Elképzelhető, hogy választhatsz az olyan kivitelezési módok között, mint például a hőnyomás vagy a hímzés.

   


TERMÉKEK

 • Minden termék elérhetőségének idejéről addig találsz információt, ameddig a termék megrendelhető a katalógusban a termékrészletek oldalán.

 • A termékek méretére vonatkozó további információkért kérjük, nézd meg a mérettáblázatunkat: https://www.adidas.hu/help/size_charts

 •  Termékeinknél sokféle anyagot használunk, és ahol csak lehetséges, biztosítjuk, hogy környezetbarátak és újrahasznosíthatóak legyenek. Az anyagok kiválasztása tükrözi elkötelezettségünket amellett, hogy még inkább környezetbarát vállalat legyünk.


  Hogy alaposan válogathass az általunk használt anyagok között, nézd meg az anyagokra vonatkozó részt a hivatalos honlapunkon: http://www.adidas-group.com/en/sustainability/products/materials/

  Egy adott termék anyagleírásáért kérjük, nézd meg az online termékleírásokat vagy termékjelzéseket.

RAKTÁRAK

 • A Raktár lehetővé teszi, hogy kedvenc termékeidet egy helyre mentsd el, hogy megoszthasd és megszavaztathasd őket a csapatoddal Még sosem volt ennél könnyebb kiválasztanod csapatod szerelését a következő szezonra.

 • Raktár létrehozásához kattints a „Raktár" ikonra felül, a navigációnál. A Raktáradat most személyre is szabhatod a csapatcímered feltöltésével, leírással és a csapatod nevével. Most jön a szórakoztató része: A „Szerelés hozzáadása" gombra kattintva, egy sor kérdést teszünk fel. A válaszaid alapján maximum 5 olyan ajánlat jelenik meg, amely a leginkább illik a csapatodhoz. Valamelyik opciót kiválasztva megváltoztathatod a csapatod szerelésének stílusát és színét a + jelre kattintva. Arra is van lehetőség, hogy ha szeretnéd, a játékosok nevével, számával, a csapat címerével és a szponzor logójával személyre szabhasd a szerelést. Amikor elégedett vagy a szereléssel, amit terveztél, add hozzá a Raktáradhoz. Ezután további szereléseket is hozzáadhatsz a Raktáradhoz, mielőtt a végleges válogatást megosztad a csapatoddal.

 • A Raktár csapatoddal történő megosztásához kattints a „Raktárad megosztása" gombra a Raktár lap jobb felső sarkában, és küldd el a generált URL-t a csapatodnak.

FIÓK

 • adidas Locker Room fiókot könnyű létrehozni. A kezdéshez kattints a „Belépés" gombra az oldal jobb felső sarkában. Add meg az e-mail-címed, és kattints a „Bejelentkezés" vagy a „Regisztrálás" gombra. Add meg az adataidat, és kattints a „Regisztrálás" gombra. Gratulálunk, létrehoztad a fiókodat. Küldünk egy visszaigazoló e-mailt.

   

  Ha korábban már hoztál létre fiókot egy adidas online boltban, használhatod ugyanazt az e-mail-címet és jelszót a belépéshez az adidas Locker Roomba.

 • A jelszavad visszaállításához add meg az e-mail-címedet a belépési oldalon, és kattints a „Belépés" vagy a „Regisztrálás" gombra. Kattints az „Elfelejtett jelszó" gombra, add meg a fiókodhoz tartozó e-mail-címet, és kattints az „Elküld" gombra.

  E-mailben fogsz visszaigazolást és további instrukciókat kapni arról, hogyan adhatod meg az új jelszavadat.

 • Az egyéni beállításaid frissítéséhez jelentkezz be a fiókodba, és menj a fiókbeállításokhoz. Az „Általános információk" alatt megváltoztathatod a neved, az e-mail-címed és a telefonszámod. A „Jelszó megváltoztatása" résznél új jelszót is megadhatsz.

 • Elkötelezettek vagyunk adataid biztonsága és bizalmas kezelése mellett. Adatvédelmi szabályzatunkból többet tudhatsz meg az adidas adatkezeléséről: https://www.adidas.co.uk/privacy-center